fbpx

Ligt het aan m’n ogen of is m’n huid echt zo ‘verouderd’?

Ligt het aan m’n ogen of is m’n huid echt zo ‘verouderd’?

Mijn man vond het zo vervelend dat hij niet goed meer kon zien zonder bril dat hij implantaat lenzen heeft laten plaatsen. Hij is er zo blij mee! “Dit had ik veel eerder moeten laten doen”.Ik dacht deze methode wil ik vertellen aan mijn cliënten. Zou het niet fantastisch zijn, scherp zicht zonder dat je een (lees)bril of contactlenzen nodig hebt? Deze gedachte is voor veel mensen een droom, maar voor cliënten van Worldeye meer dan vanzelfsprekend. Speciaal voor de JV Clinic cliënten ging ik in gesprek met Worldeye om meer te weten te komen over ooglaseren en lensimplantatie.

De nieuwste ReLEx SMILE ooglasermethode
Vanaf het moment dat het oog volwassen is, kan een ooglaserbehandeling de oplossing bieden voor scherp zicht zonder afhankelijk te zijn van een bril- of contactlenzen. Binnen Worldeye passen we onder andere de nieuwste ‘ReLEx SMILE’ ooglaserbehandelmethode toe. Door een heel klein stukje weefsel weg te halen uit het hoornvlies, wordt de lichtbreking in het oog gecorrigeerd en kunnen mensen scherp zien zonder hulpmiddelen. Het voordeel van de ReLEx SMILE is dat het oog nauwelijks aangeraakt wordt. Ten opzichte van de oudere methoden betekent dit geen droge ogen meer, een zo goed als pijnloze behandeling en je kunt al op de dag na de behandeling de dagelijkse gang van zaken weer oppakken. Hoe fijn is dat!

Zelfs geen leesbril meer nodig
‘Middels de ooglens te vervangen door een premium trifocalelens kunnen we er voor zorgen dat de leesbril definitief verleden tijd is’, aldus Jacco Vroegop, directeur van Worldeye. Deze methode is mogelijk voor mensen vanaf een jaar of 45 en vindt bij Worldeye altijd plaats aan de hand van gepersonaliseerde 3D-metingen door middel van de unieke iTrace technologie. Mocht er sprake zijn van staar, dan kunt u de monofocale lens die normaliter geplaatst wordt ‘upgraden’ voor een premium lens. In dat geval is het doel niet enkel het verhelpen van de staar zelf, maar direct scherp zicht op alle afstanden te bewerkstelligen. Zo kunnen alle (lees)brillen definitief en voor altijd de prullenbak in! Dit heeft mijn man gedaan. Echt fantastisch.

Nadruk op persoonlijke begeleiding
Ooglaseren of lensimplantatie klinkt voor veel mensen als iets dat eng of als onbekend is. Maar onze ervaring is dat bij Worldeye de nadruk wordt gelegd op een persoonlijke uitleg, begeleiding en een volledige behandeling op maat. De medewerkers en de oogarts staat ten alle tijden klaar voor je vragen. En dit is toch echt heel fijn.

Interesse?
Bent je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik heb geregeld dat speciaal voor JV Clinic cliënten je kunt langskomen bij Worldeye voor een gratis vooronderzoek (t.w.v. € 75,-) om te zien of jouw ogen geschikt zijn voor een behandeling. Je kunt ook langkomen op één van de maandelijkse gratis informatie avonden en al je vragen stellen in onze kliniek te Amsterdam of Nijmegen. Aansluitend kunt je dan een Quickscan laten doen om te kijken of een behandeling mogelijk is voor jou.

Worldeye Amsterdam is onderdeel van de grootste keten van oogklinieken: Dünyagöz. Ons behandelteam bestaat uit: Dhr. Bozkurt Sener, Drs. Otto Wolter, Drs. Chelo Temprano en Drs. Guido Neuteboom. Samen hebben zij meer dan 200.000 uitgevoerde oogheelkundige behandelingen op hun naam staan.