fbpx

Liefde voor de zon

Liefde voor de zon

We worden altijd een beetje bang gemaakt als het gaat om zon en de huid. Maar vergeet niet dat de zon ook goede dingen doet, want zonder zon is leven op aarde niet mogelijk. Het is alleen van belang dat je er verstandig mee omgaat. Want alles waar je te voor zet is natuurlijk niet goed.

Ga de zon in, net lang genoeg voor de vitamine D, hiermee verklein je de kans op ziektes als Kanker en Alzheimer, en bepaalde delen van vitamine D zetten zich om in eiwitten die ontstekingen in je lichaam tegen gaan, een soort natuurlijke antibiotica. In Nederland liggen de aantallen qua Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vrij laag. Ik ben van mening dat je ruim boven deze marche moet zitten, dus raadt bij voorbaat al supplementen aan. Zo werken wij met LavieSage, de supplementen zijn gericht op huidverbetering van binnenuit, maar je zal daarnaast nog meer voordelen merken.

De meeste vitamine D bouw je op als je een kwartier onbeschermd de zon in te gaan, wanneer de zon hoog staat. Na dat kwartier ga je naar binnen, breng je de zonbescherming aan, en wacht je minimaal een half uur voor je de zon weer in gaat. Denk er goed aan dat je niet te zuinig aanbrengt. En kijk goed welke zonbescherming het beste bij je past.

Maar ook de kans om verliefd te worden is aanzienlijk groter in het zonlicht, zorg daarom dat je altijd straalt. Wil je jezelf van je beste kant laten zien? Of ben je nieuwsgierig geworden naar LavieSage? Boek eens een afspraak voor een intake, en wij helpen je graag.