Op je best het nieuwe jaar in!

New year

Op je best het nieuwe jaar in!

Op 1 januari ziet niemand er op zijn/haar beste uit. Nu kun je denken, dan hoef ik ook niet zo mijn best te doen. Maar je kunt ook denken, hup even de schouders eronder en ik ga de 1e dag van het jaar stralend door. Want je hebt immers een voorsprong 😉  Maar hoe doe je dat dan?

 1. Je drinkt voor je naar bed gaat een aantal glazen water. (‘een kater’ is puur dehydratatie, dit voorkom je dus door even flink water in te slaan)
2. Hoe moe je ook bent, verwijder je make-up! Wij snappen ook wel dat de zin er even voor gemaakt moet worden, maar geef toe, het is eigenlijk zo gepiept. Helemaal met de CREAMY CLEANSER van PCA.
3. Als je toch al zo goed bezig bent, vergeet dan je crème niet. (als je al hoofdpijn krijgt van de dehydratatie in je hersens, wat doen al die champie’s niet met je huid) Probeer eens de REBALANCE van PCA!
4. Start 1 januari met de massage onder je ogen! Want als iets je vermoeidheid kan verraden, zijn het je ogen wel. Maak kleine rondjes met je ringvinger, zo heb je nooit teveel druk.
5. Je hoeft niet vol in de make-up, even een kwastje met minerale make-up kan al wonderen verrichten, net even een gezondere teint.