ZOMER AANBIEDING! PCA-set

JV Clinic zomeraanbieding

ZOMER AANBIEDING! PCA-set

C&E STRENGTH
Deze fluweelzachte samenstelling biedt optimale bescherming tegen vrije radicalen. De huid wordt optimaal gehydrateerd en alle processen in de huid zoals genezing, collageenstimulatie en het oplossen van pigmentproblemen worden versneld. Het product is een ideale aanvulling bij huidverbetering en geeft de huid een zijdezachte en luxe beleving.

+

WEIGHTLESS PROTECTION SPF 45
De unieke, snel absorberende samenstelling en lichte finish maken deze SPF ideaal voor een vette en/of acne huid, maar ook voor andere types te gebruiken.
De Cafeïne in deze protector biedt aanvullende bescherming tegen cel beschadiging, terwijl de krachtige antioxidant silybin, vervaardigd uit melkdistel, oedeem en zonnebrand onderdrukken.

+ GRATIS

IDEAL COMPLEX RESTORATIVE EYE GEL
Deze op basis van 6 verschillende peptiden ooggel; vult rimpels, verminderd vochtwallen en zorgt voor een zogenaamd botox effect.

 

+ keuze uit:

INTENSIVE BRIGHTENING TREATMENT: 0,5% PURE RETINOL NIGHT
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van Retinol bevat het gepatenteerde OmniSome delivery systeem. Dit systeem wordt al jaren in de farmacie gebruikt maar is nieuw in de huidverbeteringsindustrie. Het OmniSome delivery systeem is in staat om een hoger percentage werkzame stoffen in de huid te transporteren zonder dat er huidirritatie ontstaat en blijft tot 10 uur lang actief in de huid. Intensive Brightening Treatment is een uniek product op basis van Retinol en niacinamide. Het resultaat is een strakkere huid met verminderde pigmentvlekken en roodheid. De huid wordt minder grauw en heeft een algeheel betere huidskleur en volume.

Of

 

INTENSIVE AGE REFINING TREATMENT: 0,5% PURE RETINOL NIGHT
Deze formule combineert 0.5% pure Retinol met diverse ingrediënten om de huid te hydrateren en te verzachten, waarbij het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd.
In de Intensive age refining treatment zit een vernieuwde vorm van pure Retinol. Deze is zeer stabiel, werkt krachtig en zorgt voor veel minder irritatie voor de huid. De pure Retinol is gecombineerd met de OmniSome delivery technology. Dit zorgt er gedurende 10 uur voor dat de Retinol zonder afgezwakt te worden in de basaalcellenlaag kan komen.

+ GRATIS BEHANDELING