fbpx

RESET36

Onthul de slanke versie van jezelf

RESET36 is een compleet nieuw programma met voedingssupplementen, ampullen, maaltijdvervangers, intermittent fasting én extra beweging. Wij hebben de meest succesvolle methoden en producten gecombineerd om jou te helpen overtollig gewicht te laten verliezen. Een nieuw begrip in gezondheid en in afvallen? Dat klopt, RESET36 is een innovatieve complete methode om gewicht te verliezen.

Tijdens een gesprek bepalen wij samen met jou de oorzaak van je overgewicht en kiezen we samen welke methode het best bij jou past. Maatwerk dus! Nadat je jouw eigen SMART-doelstelling hebt vastgelegd, begin je met een effectieve kuur. Daarna laten we je niet vallen, maar helpen wij jou om het resultaat vast te houden! Blijvend slank. Eindelijk!

Reset je energie-verbranding

Je lichaam vindt het gemakkelijk om glucose te gebruiken als energiebron. Dat kost je lichaam namelijk minder energie in vergelijking tot het verbranden van vet. De reset van je verbranding betekent dat je in 36 dagen je lichaam stimuleert om sneller en vaker te switchen tussen glucose-verbranding en vetverbranding.

Hoe reset je jouw verbranding?

Het RESET36-programma neemt je stap voor stap mee in dit proces. We leggen veel uit, geven veel informatie, kennis en inzicht. Belangrijke informatie vind je op de website van RESET36 (www.reset36.com). Voor eventuele vragen kun je altijd even contact opnemen.

Intermittent fasting

Als je meerdere keren per dag koolhydraten eet, wordt de overtollige energie opgeslagen als vet. Doordat je met behulp van supplementen, maaltijdvervangers of recepten veelal proteïnen eet én doordat je probeert 16 uur per dag niet te eten, wordt je lichaam gestimuleerd om vet te verbranden. En dan met name het opgeslagen vet rond je middel. Je eet alleen tussen 12:00 en 20:00 uur. Als je je lichaam weer hebt geleerd om te switchen tussen glucoseen vetverbranding heb je een basis gelegd om vervolgens je gewicht te beheersen. Jij bent de baas, jij bepaalt wat je eet en wat je verbrandt.

RESET36 programma

Het start-programma bevat: 36 ampullen met L-carnitine en chroom ter ondersteuning van gerichte vetverbranding. Multivitaminen met probiotica zodat je niets tekort komt, Probiotica met vezels (prebiotica) die je spijsvertering en darmflora ondersteunen en 7 dagen detox (plantaardig). In het programma vind je ook informatie over het gebruik van de supplementen, extra bewegen, recepten en maaltijdvervangers.

 

Of bel naar 033-2572672 voor meer informatie!