fbpx

Faceliftkuur

Facelift zonder operatie

Weg met die rimpels en verslapte huid. Jaren jonger met een stevige gladde huid. Je ziet onmiddellijk resultaat. Gun jezelf een faceliftkuur!

We willen allemaal jonger zijn. Een mooie jonge gladde huid, wie wil dat niet. Jeanette Veldhuizen Clinic heeft daar een oplossing voor: “De Faceliftkuur”

Werkwijze behandeling

De huid wordt eerst grondig gereinigd. Daarna wordt de huid als het ware gezandstraald door d.m.v. microdermabrasie het effect hiervan is dat er een laagje van uw huid is afgeschuurd. Hierna zullen alle behandelingen en producten e.d. veel beter werken. Daarna gebruiken we het zeer vernieuwende faceliftapparaat in samenwerking met Hyaluronzuur. In dit apparaat zitten 4 verschillende functies.

  • 1. Micro-vibratie: trillingen die de cellen rangschikken waardoor producten beter in de huid kunnen.
  • 2. Ionteforese: door middel van lichte haast niet voelbare stroom worden elektrische geladen deeltjes in hoge concentraties hyaluronzuur en aminozuur complexen diep in de huid gesluisd. Waardoor bindweefsel duidelijk verbeterd. De huid wordt weer zacht en elastisch. Kleine rimpels verdwijnen en diepere verminderen. U huid wordt weer jong!
  • 3. Radiofrequentie: Golven veroorzaken warmte in de diepte van de huid. Waardoor de structuur van de collagene huidvezels veranderd en de huid verstrakt en verstevigd.
  • 4. EMS Electrical Muscle Stimulation: Micro-trillingen zorgen voor een verbeterende doorbloeding en algehele huidstofwisseling. Door diepe massage, worden de celweefsels losgemaakt. De spieren worden aangespannen en ontwikkeld waardoor de huid op een natuurlijke manier aanspant.

Resultaat Faceliftkuur

Een zachtere gladdere strakkere huid met minder rimpels.

Kuur

De kuur bestaat uit 6 behandelingen. U wordt 1 x per week behandeld. Bekijk de tarieven op het tarievenoverzicht. Tijdens de kuur gebruikt u de speciale huidverbeterende producten en huidsupplementen.

Boek eens een proefbehandeling en zie direct het resultaat. Daarna kunt u beslissen of u wel of niet door wilt gaan met een kuur.

 

Of bel naar 033-2572672 voor meer informatie!

bindweefselmassage