fbpx

Cosmetisch arts

 

Martine Korevaar is sinds oktober 2014 werkzaam als Cosmetisch Arts bij de “Jeanette Veldhuizen Clinic”.Martine heeft de gave om met een gezonde esthetische blik voor het meest natuurlijke resultaat te gaan, met hierbij de focus om met zo min mogelijk product het meest optimale resultaat te bereiken. Verder is zij opgeleid in het 3-dimensionaal behandelen in plaats van eenvoudigweg een rimpel weg te spuiten. 3-dimensionaal behandelen leidt tot het meest natuurlijke resultaat.

Martine studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde deze studie ‘met Lof’ af. Na twee jaar klinische ervaring in zowel binnen- als buitenland heeft zij ervoor gekozen om zich te specialiseren in de Bedrijfsgeneeskunde. Gaandeweg kwam Martine erachter dat haar passie en uitdaging toch meer op het vlak van de Cosmetische Geneeskunde ligt. Met dit doel voor ogen is zij februari 2013 gestart met de opleiding tot Cosmetisch Arts en begin 2015 zal Martine deze als één van de eersten in de Benelux deze unieke opleiding afronden.

Martine Korevaar is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), hét keurmerk voor cosmetisch artsen in Nederland.

BIG-registratienummer: 49048616601

________________________

BOTOX

Botox is een stof die gebruikt wordt om een bepaalde spieractiviteit te verminderen. In de reguliere geneeskunde wordt botox al jaren gebruikt, om bijvoorbeeld spastische spieren te laten verslappen, of om bepaalde vormen van hoofdpijn te bestrijden. In de cosmetiek is het een middel om de spieractiviteit en daarmee de actieve rimpelvorming van bijvoorbeeld het voorhoofd, de frons en rond de ogen te verminderen.

Toepassing

Botox is heel geschikt voor het verzachten van de fronsrimpel, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en de horizontale hals plooien. Ook lijntjes van de bovenlip kunnen in een aantal gevallen worden behandeld. Tevens wordt botox gebruikt in geval van overmatige transpiratie van oksels, handen, voeten en ook bovenlip; men heeft er over het algemeen zes à zeven maanden plezier van.

De werking

Botox wordt in de spier gespoten waardoor deze spier (dit spiertje) tijdelijk niet of nauwelijks meer kan samentrekken. Het effect treedt na vier tot veertien dagen op en houdt ongeveer drie maanden aan. Hierna kan de behandeling herhaald worden. Botox bij herhaling blijft meestal langer effectief. Het is een eiwit dat door het lichaam volledig wordt afgebroken.

De behandeling

De behandeling duurt tussen de vijftien en twintig minuten. Botox wordt met een klein injectienaaldje via de huid ingebracht. De meeste mensen ervaren dit niet als pijnlijk. De lichte roodheid of kleine zwelling die ontstaat, is na een minuut of 10 verdwenen.

________________________

FILLERS

De cosmetisch arts werkt met de producten van TEOSYAL; dit zijn heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gels op basis van hyaluronzuur. TEOSYAL heeft 7 varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten, zoals het onzichtbaar maken van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van de gezichtscontouren, of het zorgen voor meer volume van de lippen.

– Fijne rimpels: Heeft u voor het eerst te maken met fijne rimpeltjes of vindt u de kleine rimpels rond de mond storend? Dan is de First Lines iets voor u. Dit is een hele dunne niet-permanente filler die net onder de huid wordt geïnjecteerd. Het is een geweldige filler voor de beginnende rimpeltjes, bijvoorbeeld rond de mond, bij de ogen en op het voorhoofd.

– Gemiddelde rimpels: TEOSYAL Global Action is speciaal samengesteld voor het vullen van modale rimpels, plooien, diepe fronsrimpel en rimpels op de bovenlip. Global Action is één van de meest gebruikte injectables binnen het TEOSYAL assortiment. Deze filler bevat iets meer hyaluronzuur, is iets dikker en zorgt daardoor voor meer volume.

– Diepere rimpels: Indien er sprake is van wat diepere rimpels, een neus-lippenplooi en/of marionetlijnen (afhangende mondhoeken), dan is de Deep Lines van TEOSYAL een geschikte filler. De neus-lippenplooi loopt van de neus naar de mondhoeken. Marionetlijnen zijn rimpels die vanaf de mondhoeken naar beneden lopen. Ook wel afhangende mondhoeken genoemd. Dit soort rimpels kunnen een sombere en vermoeide uitdrukking aan uw gezicht geven. Een filler behandeling met Deep Lines kan deze gebieden verstevigen.

Wilt u meer prominente jukbeenderen, een strakkere kaaklijn en/of meer volume in het gezicht? Dan zijn de Ultra Deep en Ultimate injectable wat u zoekt. Deze fillers bevatten veel hyaluronzuur en herstellen probleemloos het volume in uw gezicht. Ook voor een dikke huid met rimpels zijn deze injectables het meest geschikt. U heeft met deze injectables anderhalf jaar profijt van de behandeling!

Teosyal Ultra Deep en Ultimate zijn geschikt voor de volgende indicaties:

  • Jukbeenderen
  • Temporaal gebied (slapen)
  • Marionetlijnen
  • Kin
  • Wenkbrauwen
  • Kaaklijnen

________________________

Traangootjes

Door veroudering kan het volume onder de ogen afnemen. Hierdoor kunnen wallen ontstaan die zorgen voor een vermoeid uiterlijk. TEOSYAL heeft een ideale injectable voor het creëren van volume onder de ogen, namelijk Redensity II. Deze injectable is de eerste en de enige injectable ter wereld die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling onder de ogen. Dit gebied is zeer delicaat en kent een moeilijke anatomie voor een injectable. Een filler met specifieke eigenschappen is wat nodig is om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen. Teosyal Redensity II is een biologisch afbreekbare, niet-permanente filler en geeft een perfect volume resultaat. Deze filler bestaat bovendien uit antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren wat zorgt voor een betere huidconditie, waardoor de donkere kringen onder de ogen verminderen.

Lippen

Lippen zijn één van de belangrijkste gezichtskenmerken waarmee aantrekkelijkheid wordt ingeschat. Niet voor niets is dit één van de meest voorkomende injectable behandelingen. Een lipbehandeling met de speciale Teosyal Kiss injectable zorgt voor mooie, zachte, frisse en natuurlijke lippen. Ook de zogenoemde ‘rokerslijntjes’ boven de mond kunnen mooi gevuld worden. Een lipbehandeling kan in meerdere stappen worden uitgevoerd. Om een meer uitgesproken mond en vollere lippen te krijgen wordt TEOSYAL Kiss geïnjecteerd aan de C. Dit wordt vaak gecombineerd met het verbeteren van de lipcontouren, waarbij de gel langs de lipcontouren wordt ingespoten. Door de contouren glad te maken ontstaat een jeugdigere uitstraling. Ook de lijnen die naar de neus toe lopen kunnen minder duidelijk worden met Kiss fillers. Voor een optimaal resultaat worden deze stappen vaak gecombineerd.

De behandeling en het resultaat

De duurzaamheid van de fillers van Teosyal varieert van 6-18 maanden (afhankelijk van indicatie en productkeuze). Een behandeling duurt twintig tot dertig minuten en het resultaat is direct zichtbaar. Omdat er hele dunne naaldjes worden gebruikt is de behandeling bijna pijnloos. Het hyaluronzuur wordt door het lichaam herkend als een lichaamseigen stof en is volledig biologisch afbreekbaar. Na de behandeling kunnen de injectieplaatsen een beetje rood en gezwollen zijn en soms ontstaat er een kleine blauwe plek die overigens na enkele dagen weer is verdwenen.

Radiesse

Een andere behandeloptie is Radiesse, de werking hiervan is gebaseerd op het stimuleren van je eigen lichaam tot het aanmaken van collageen. Een injectie met Radiesse biedt een direct en zichtbaar effect, maar het lange termijn effect is belangrijker; de regeneratiecapaciteit van uw huid wordt gestimuleerd, waardoor in de loop van de weken en maanden na de behandeling nieuw collageen wordt aangemaakt, waardoor de huid strakker en elastischer kan worden.

Behandeling en resultaat

De behandelresultaten van Radiesse® zijn langdurig maar niet permanent. Voor een optimaal resultaat is het soms nodig de behandeling te herhalen. Na de behandeling kan sprake zijn van enige zwelling en roodheid welke meestal binnen vierentwintig uur weer verdwijnen.

Tarieven

Bekijk de tarieven op het tarievenoverzicht.

 

Of bel naar 033-2572672 voor meer informatie!

Cosmetisch arts Cosmetisch arts Cosmetisch arts Martine Korevaar