fbpx

Verbeter je gemoedstoestand met Chromo io S21!

BLOG | 20 mei 2021

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je je niet fijn voelt. Veel thuis zitten, te hard hebben moeten werken, onzekerheid… Wat het ook is, je zit in een dip en je gemoedstoestand is slecht. Daardoor schiet je vaak te snel uit je slof en ervaar je spanningen. En dat is helemaal niet zo gek. Maar wanneer je een dip hebt, is het wél belangrijk de signalen serieus te nemen en er iets aan te doen. Bij JV Clinic helpen we je graag je gemoedstoestand weer een boost te geven.

Een slechte gemoedstoestand

We gaan allemaal verschillend om met periodes van stress of veel veranderingen. Sommigen kunnen het allemaal vrij goed relativeren. Ze bekijken het per dag en laten het allemaal over zich heen komen. Het is fijn als dit lukt, maar een groot deel van de mensen heeft meer last van stress, spanningen en een slechte gemoedstoestand. Soms lijkt het of er maar geen licht aan het einde van de tunnel komt. Je gedachten blijven maar door tollen in je hoofd. Zelfs ’s nachts blijft je hoofd op volle toeren draaien.

Moeilijk in slaap komen

Wanneer je je gedachten maar niet stop kunt zetten, blijf je vaak lang door piekeren. En zodra je piekert, is het moeilijk om in slaap te vallen. Een nachtje weinig slaap is natuurlijk niet direct een probleem. Maar wanneer dit dagelijks blijft voorkomen gedurende een langere tijd natuurlijk wel. Je raakt oververmoeid, prikkelbaar en nog gespannener. Scherp en fit blijven wordt nog moeilijker. Een vicieuze cirkel ligt op de loer. 

Chromotherapie

Een behandeling waarmee je weer wat meer in balans kan komen, is de Chromo io S21. Met deze techniek kun jij problemen aanpakken op energetisch en psychologisch vlak en zo je gemoedstoestand verbeteren. Hierbij maken we gebruik van lichtgolven in verschillende kleuren en elektrostimulatie om weer evenwicht in lichaam en geest terug te brengen. Angst, onzekerheid, ongerustheid, slaapproblemen of stress worden door middel van lichtgolven gekalmeerd. Er kunnen verschillende kleuren voor verschillende doelen worden ingezet. Voor het verminderen van angst is de combinatie tussen paars, wit, cyaan en appelgroen een goede keus. Bij slaapproblemen werken we met turquoise, appelgroen, bosgroen en wit.

Het fysieke lichaam

Naast dat het je geest en energetische deel van je lichaam in balans brengt, kan deze techniek ook een handje helpen op lichamelijk vlak. Vermoeidheid en stress zijn namelijk boosdoeners als het gaat om huidproblemen. Je huid wordt onrustig en er ontstaan bijvoorbeeld rimpels, wallen onder je ogen of storende pukkeltjes. Dat kan je er nu net niet bij hebben. Met specifieke kleurgolven gaat chromotherapie ook dit soort problemen te lijf.

Steuntje in de rug

Soms hebben we allemaal weleens behoefte aan een extra steuntje in de rug voor de gemoedstoestand. Of je nu geestelijk of lichamelijk wat uit evenwicht bent, zo nu en dan verdien je gewoon wat extra aandacht. Bij JV Clinic kunnen de specialisten jou verder helpen. Misschien wil jij de Chromo io S21 uitproberen? Maar ook voor andere behandelingen kun jij hier terecht. Denk aan huidverbetering, anti-aging, definitieve ontharing en meer. Neem gerust contact op voor advies of een kennismakingsgesprek.

Ook interessant voor jou

Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

Lees verder

‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

Lees verder

‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

Lees verder

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!