fbpx

Liefde voor jezelf

zelfliefde

Liefde voor jezelf

Wat is het een vreemd jaar geweest. Niemand had kunnen zien aankomen wat de gevolgen zouden zijn van de verspreiding van het coronavirus. In je vakantie kon je gelukkig tegelijkertijd weer genieten van het terras en restaurants en weer even eropuit gaan. Best logisch dat veel mensen de persoonlijke verzorging tijdens hun vrije dagen wat laten zitten. Maar hebben de wijntjes en hapjes toch tot wat vakantiekilo’s geleid? Het is alleen juist in een periode als deze belangrijk om niet te vergeten goed voor jezelf te blijven zorgen en lief te zijn voor jezelf. Daardoor voel je je positiever, krachtiger en fitter. En dat heb je wel verdiend!

Goed zoals je bent

Zelfliefde is ontzettend belangrijk. Wanneer je goed in je vel zit, ben je immers ook beter in staat jezelf minder snel uit het veld te laten slaan. Je kunt tegenslagen of vervelende opmerkingen gemakkelijk van je afschudden. Zelfliefde houdt ook in dat je jouw mindere kanten durft te accepteren. Je bent niet langer bezig met het oordelen van jezelf of het neersabelen van je eigen gedrag. Een paar vakantiekilo’s meer zijn niet het einde van de wereld. Je bent wie je bent. En je bent goed zoals je bent.

Boost voor jezelf

Liefde voor jezelf kun je voeden door positieve aandacht aan jezelf te besteden. Vandaar dat je je vaak zo lekker voelt nadat je hebt gesport, je gezond hebt gegeten en je een mooie outfit hebt aangetrokken. Het gaat er daarbij natuurlijk niet om dat je hoeft te voldoen aan ieder schoonheidsideaal, maar een fit en gezond lijf kan hierbij een grote rol spelen. Om je te helpen bij een fitter lichaam en een mooie contour zodat jouw natuurlijke schoonheid kan stralen, kun je bij JV Clinic terecht. Dat zorgt niet alleen voor een boost voor je lijf, maar ook voor je gevoel van zelfliefde!

Lichaam in balans

Wil jij weer van je vakantiekilo’s afkomen? Middels de Waves21 kan jouw lichaam gestimuleerd worden af te slanken en balans terug te vinden. De Waves21 werkt met koutechnologie zoals dat gebeurt bij cryotherapie. Misschien heb je al wel eens eerder van Cryo21 gehoord. Dit is een behandeling waarmee vet plaatselijk bevroren kan worden, waardoor deze vetcellen afsterven en je lichaam deze kan afvoeren. Maar de Waves21 heeft grotere handstukken waardoor grotere gebieden kunnen worden behandeld. Bovendien wordt er ook kleurtherapie toegepast. Door bepaalde lichtkleuren in te zetten brengt dat de lichaamscellen in evenwicht. Het lichaam ontspant, zenuwen en spieren komen tot rust en het lymfesysteem wordt gestimuleerd.

Snellere kristallisatie

Een alternatief is een behandeling met de Arctik21. Ook dit apparaat werkt volgens dezelfde principes als de Cryo21, maar is met name geschikt voor de wat vollere vrouw. Hiermee kunnen namelijk grotere lichaamsoppervlakken tegelijk behandeld worden. Ook wordt er infraroodtechniek ingezet. Het infrarood zorgt juist voor warmte, waardoor het kristallisatieproces in de vetcellen sneller verloopt. Bovendien zorgt dat mede ervoor dat de huid mooi glad en strak wordt.

Laat je verzorgen

Iedere afslankbehandeling of contourverbetering zorgt ervoor dat je er prachtig en stralend gaat uitzien. Maar dat niet alleen: het is een ontspannend moment in de week, een uurtje dat jij even achterover kunt liggen en jezelf niet bezig hoeft te houden met maatregelen of lockdowns. De specialisten bij JV Clinic verwelkomen je graag om je in de watten te leggen!

Tip!

Wist je dat Cryo21 ook kan worden toegepast op je gezicht? Je gezicht wordt hiermee niet bevroren, maar sterk afgekoeld. Hierdoor worden de bindweefselcellen geactiveerd. Je huid begint meer collageen en elastine aan te maken, twee eiwitten die zorgen voor een soepele en egale huid. Zo kun je dus met Cryo21 zonder operatie een stralende, verstevigde en egale huid krijgen!

Vraag het Jeanette

Met 37 jaar ervaring in het vak én als ondernemer weet Jeanette Veldhuizen precies waar ze het over heeft. Bij 37 jaar houdt het voor haar beslist niet op en ze zit dan ook nog boordevol plannen voor de toekomst. Eén van haar plannen is kennis met anderen delen. Daarom vertelt Jeanette in elke editie van ForYou Magazine over een specifieke behandeling die je kunt ondergaan in haar kliniek.

Bij de specialisten van JV Clinic kun je terecht voor de volgende behandelingen:

  • Cryotherapie/afslanken
  • Rimpelinspuiting
  • Definitief ontharen
  • Huidverbetering
  • Permanente make-up
  • Huidverjonging

En nog veel meer!

Dit artikel verscheen eerder in ForYou Magazine Amersfoort.