fbpx

Help je lichaam zomerklaar te worden!

lichaam

Help je lichaam zomerklaar te worden!

De zomer staat voor de deur. Dat is wel te merken aan het zonnetje dat bijna elke dag aan kracht wint en de lengende dagen. De tijd voor rokjes, badkleding en vakantie breekt bijna aan. Natuurlijk wil je dan ook lekker in je vel zitten. Niemand heeft er immers baat bij wanneer jij je ongelukkig voelt, je het idee hebt je lichaam te moeten bedekken of strandbezoekjes afslaat. Om je een handje te helpen, zijn er moderne technieken die jouw lichaam van haar mooiste kant kan laten zien.

Cryo21

Cryolipolise is een techniek om lokaal vet aan te pakken bij probleemgebieden zoals je buik, armen of billen. Het is geen afvalmethode, maar een ondersteuning bij het verliezen van hardnekkig vet. De meest geavanceerde variant op deze behandeling is de Cryo21. Dit is een volledig pijnloze en natuurlijke manier waarop je centimeters kunt verliezen. De behandelkop brengt de temperatuur in de huid drastisch naar beneden. De vetcellen bevriezen, kristalliseren en worden door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd.

Varianten op methode

Cryotherapie is niet nieuw, inmiddels kennen veel mensen het fenomeen op zijn minst bij naam. Maar wel zijn er drie varianten op deze methode die op specifiekere vraagstukken inspelen. Want wat nu als je wat voller bent? Ook dan kun je geïnteresseerd zijn in cryotherapie. Wat als je grotere gebieden wilt behandelen? In dat geval is de Arctik21 een oplossing. Dit apparaat heeft een grotere behandelkop en werkt met een combinatie van kou en infrarood.

Kou én warmte

De vetcellen krijgen bij de Arctik21 een schok van kou, maar vervolgens ook van warmte die door infrarood vrijkomt. Hierdoor verloopt het kristallisatieproces van de vetcellen sneller. Niet alleen verlies je zo centimeters, ook de huid wordt gladder en strakker. Ook als je al een fervent sporter bent kan deze behandeling een aanrader zijn, om de volgende voordelen:

  • het helpt bij spierletsels
  • het vermindert zwellingen
  • het zorgt voor meer spierontspanning door infrarood

Algehele oppepper

Een tweede variant is de Waves21, een zeer nieuwe behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van elektronische stimulans en koubehandeling met behulp van LED’s. Deze technieken kunnen tegelijk of onafhankelijk gebruikt worden. Tijdens de behandeling werkt de specialist met elektrische stroom om bepaalde lichaamsdelen te activeren. Op deze manier wordt het lichaam gestimuleerd zichzelf te herstellen. Zo kan het lichaam gestroomlijnder worden, maar ook de huid knapt op, de spieren ontspannen en het lymfesysteem wordt gestimuleerd. Een algehele oppepper, dus!

Twee technieken

Tot slot kun je kiezen voor een behandeling met de Chromo IOS21. Ook hierbij worden twee technieken gecombineerd: chromotherapie en elektrostimulatie. Om deze reden zijn er zes programma’s mogelijk, waarvan drie zich richten op geestelijke ondersteuning en de overige drie op lichamelijke klachten.

  • IOS+: dit programma fungeert als een soort passieve gymnastiek. Daardoor vertoont het lichaam meer spieren. Dit programma biedt voor 80% versteviging van het lichaam en voor 20% afslanking.
  • ISO-: dit programma kun je qua werking vergelijken met Pilatestrainingen. De spieren worden gestimuleerd en verstevigd zodat het silhouet sterk verbetert.
  • Kotz: dit programma werkt in op de spiervezels. Doordat de spieren sterk verstevigd worden, heeft dat een liftend effect op het lichaam.

Benieuwd?

Ben jij benieuwd geworden naar de werking van de verschillende apparaten? Bij JV Clinic helpen we je graag verder. Voor het beantwoorden van vragen, informatie over de verschillende afslankmethoden of huidverbeterende behandelingen kun je bij ons terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie.