Je huid heeft dorst!

Jeanette Veldhuizen Clinic

Je huid heeft dorst!

In mijn vorige blog had ik het al over dat een dagje zonnen je huid enorm uitdroogt. In deze blog vertel ik hier iets meer over. Je hebt een heerlijke dag strand gehad. En je bent niet verbrand, dan hoef je toch niets meer te doen? FOUT! Je huid is niet verbrand maar wel extreem uitgedroogd. Kortom: je huid heeft dorst.

Wat is nu verstandig om te doen?

Reinig je huid.
Zorg dat je huid schoon wordt. Liever geen geparfumeerd product. Omdat je huid na al die zon een stuk gevoeliger is. Douche zo kort mogelijk, want de huid dehydrateert nog meer door douchen. Wel is het reinigen van de huid belangrijk voor het opnemen van werkstoffen. Vandaar dat ik dit wel aanraad om te doen.

Voed je huid!
Bij aftersun hoef je niet alleen te denken aan producten die het woord aftersun bevatten. Je huid wilt vocht, dit kun je de huid geven door lekker extra je dag/nachtcrème (Ik raad deze aan) aan te brengen en voor je lichaam een goede bodylotion. (Ik raad deze aan)

Ben je toch wel verbrand. Dan is het aan te raden om een speciaal product te gebruiken voor een verbrande huid. (Ik raad deze aan)

Wil je meer weten over hoe jij, je huid kan geven wat hij nodig heeft?
Boek eens een intakegesprek, hierbij ontvang je alle informatie over wat bij jouw huid past.

033 – 257 26 72 of www.jvclinic.nl