Een zomer zonder zorgen!

Jeanette Veldhuizen Clinic

Een zomer zonder zorgen!

We hebben al wat heerlijke zomerdagen achter de rug. Heerlijk in de tuin met een magazine (heb je die van ons al?), of lekker naar het strand. De warmte doet ons goed, iedereen lijkt toch net iets lekkerder in zijn/haar vel te zitten. Toch ga ik even zeuren over wat die heerlijke zon met dat “velletje” doet. Dat is namelijk UITDROGEN, UITDROGEN EN UITDROGEN. Maar wij zouden Jeanette Veldhuizen Clinic niet zijn als we daar niet iets tegen hebben.

Namelijk: HYALURONIC ACID BOOSTING SERUM

Misschien heb je die naam weleens voorbij horen komen, maar wat is het eigenlijk; hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een soort suikermolecuul die van nature in het menselijk lichaam voorkomt, in onder andere gewrichten, de ogen en in de huid. Pasgeboren baby’s worden geboren met een hoog gehalte hyaluronzuur, vandaar dat zachte huidje. helaas neemt het hyaluronzuur aanzienlijk af vanaf een jaar of 40. Omdat hyaluronzuur 1.000 keer zijn eigen gewicht in water, vast kan houden, vind je het op plaatsen waar zich veel vocht bevindt.

Dus hoe gaat het jou die zomer doorhelpen?

De voordelen van hyaluronzuur hebben vooral te maken met het vochtgehalte van de huid. Omdat het zoveel vocht vast kan houden, werkt het als een soort magneet voor vocht, waar je huid weer van profiteert. Helemaal als je last hebt van een vochtarme huid. Het brengt het vochtgehalte van je huid omhoog, zonder je huid vet te maken. Voor rimpels is hyaluronzuur ook een fantastische uitkomst. Omdat het hogere vochtgehalte de huid voller laat lijken, vallen rimpels een stuk minder op. Het is een soort natuurlijk vulmiddel. Ook met een gevoelige huid kun je de producten met hyaluronzuur prima gebruiken.