fbpx

Zonbescherming

Zonbescherming

Zonbescherming

Iedereen kijkt raar op als we in de winter over zonbescherming beginnen. Uv-straling is er altijd. Dus raden wij sowieso aan om een goed zonnefilter te gebruiken. Om de huid mooi te houden, maar vooral gezond. Goede zonbescherming helpt de kans op huidkanker verkleinen.
Onze producten van PCA-skin hebben zelfs een keurmerk van de skincancer foundation.

Als je op wintersport gaat, is de kans op verbranden behoorlijk groot. Doordat het wat kouder aanvoelt vergeet je bijna dat je in de zon bent. Ook de weerspiegeling in de sneeuw zorgt voor meer zon op je huid. Ga daarom goed voorbereid op vakantie.

Hieronder de producten die wij aanbieden. Wil je weten welke echt bij jouw huid past? Kom eens langs in onze kliniek.

Deze revolutionaire formule geeft een breedspectrum aan bescherming en is  waterbestendig met een lichte textuur. De unieke combinatie van UVA/UVB  beschermingsstoffen, samen met de ultra fijne Z-Cote, zorgen voor een uitstekende  bescherming. Het product is getest op 80 minuten beweging tijdens watersport en  andere inspannende sportactiviteiten. Het is de meest perfecte keuze om te gebruiken  tijdens allerlei soorten buitensport. Cafeïne geeft aanvullende bescherming tegen  cel beschadiging, terwijl silybin beschadigde cellen afvoert en verbranding door UVB voorkomt.

HYDRATOR PLUS SPF 30
Deze voedende moisturizer met SPF is samengesteld uit een combinatie van een  breedspectrum aan UV-beschermende werkstoffen. Het is speciaal ontwikkeld om het  natuurlijke vochtgehalte van de huid aan te vullen bij de droge of vochtarme huid, dankzij  hyaluronzuur en sodium PCA. De aanvulling van cafeïne vermindert cel beschadigingen,  terwijl silybin beschadigde cellen afvoert en verbranding door UVB voorkomt.

PERFECTING PROTECTION SPF 30
Dit is een revolutionair breedspectrum UVA/UVB-product! De unieke combinatie van ingrediënten werken samen om bestaande kleurverschillen  te verminderen, terwijl hyperpigmentatie wordt voorkomen. Als aanvulling zorgen de  antioxidanten Cafeïne en Silybin voor het bestrijden van vrije radicalen, infecties en  zonbeschadiging van de cellen. Perfecting Protection SPF 30 is geschikt voor alle huidtypes  en wordt ook aanbevolen als nabehandeling van peelings en overige professionele  behandelingen vanwege de verzachtende eigenschappen en de werking tegen verkleuring.

PROTECTING HYDRATOR SPF 30
Deze vetvrije dagelijkse moisturizer met een SPF is samengesteld op basis van Aloë Vera  en Panthenol om de huid te hydrateren en geeft een matte finish. Het heeft een optimaal  breedspectrum aan bescherming tegen UVA/UVB met aanvullende beschermende  werkstoffen. Cafeïne verbetert de bescherming tegen cel beschadigingen door licht, terwijl  silybin beschadigde cellen afvoert en verbranding door UVB voorkomt.

WEIGHTLESS PROTECTION SPF 45
Dit product heeft een breedspectrum aan zonbescherming en geeft een onovertroffen  UVA/UVB-bescherming. De unieke, snel absorberende samenstelling  en de lichte finish maken Weightless Protection SPF 45 ideaal voor de vette en/of acne huid  en voor mensen die niet houden van de traditionele producten. Cafeïne biedt aanvullende  bescherming tegen cel beschadiging, terwijl de krachtige antioxidant Silybin, vervaardigd uit  melkdistel, oedeem en zonnebrand onderdrukken.

Daily Defence SPF 30
Biedt een breedspectrum aan bescherming tegen UVA en UVB. Een onmisbaar onderdeel in een anti-ageing skincare programma

JM AO Daily Protectant SPF 30
Daily Face Protectant is een waterproof formule met een geavanceerd microscopisch spons inkapseling systeem. Het biedt optimale bescherming tegen de zon dankzij een krachtig antioxidant component en een uitstekend hydraterend complex.

JM C-ESTA Lips
Vermindert verticale lijnen en definieert contouren van het gevoelige lippengebied. Geeft de lippenhuid een voller, gladder en beter gehydrateerd gevoel. C-ESTA Lips met DMAE is het eerste ‘medical based’ product dat daadwerkelijk het uiterlijk van de verouderende en door zon beschadigde lippenhuid verbeterd.

JM Marini Physical Protectant SPF 30
Biedt superieure bescherming tegen de zon, gebruikmakend van uitsluitend Physical filters voor breedspectrum UVA en UVB-bescherming om het risico van vroegtijdige huidveroudering te verminderen.