fbpx

Verzorg jij, je huid óf verbeter je?

huidverbetering

Verzorg jij, je huid óf verbeter je?

“Oooo maar ik heb al crèmes van een beter merk”. Dit hoor ik vaak bij nieuwe klanten. Ze gaan voor een bekend en/of kostbaar merk. De wil om aan de huid te werken is er, alleen worden ze vaak verkeerd voorgelicht. Wil je echt aan huidverbetering werken, dan kun je namelijk beter ook op huidverbeterende producten overstappen.

Eigenlijk zeggen de namen het al; bij huidverbetering, verbeter je de huid. En bij huidverzorging verzorg je de huid, zodat deze niet achteruit gaat. Je lost in feite het probleem niet op.

Ik wil de beste behandeling voor mijn klanten. Vandaar dat ik de kuren altijd ondersteun met gebruik van huidverbeterende producten. Maar ook als je geen behandeling ondergaat raad ik huidverbeterende producten aan.
huidverzorging
Hier heb ik een voorbeeld van hoe huidverzorging werkt.
De bovenste huidlaag is groter dan de onderlaag. Met het rode wil ik het vettige uit de crème weergeven, deze gaat tussen de cellen zitten. Daardoor kan er niets uit de onderste huidlaag. Maar ook niets naar binnen. Met huidverzorging houd je dus de huid intact. En zorg je ervoor dat de vochtbalans goed is.

 

 

 

huidverbetering

Huidverbetering werkt totaal anders voor je.
De 1e stap als je met huidverbetering begint is het verwijderen van het “smeer” tussen de huidcellen. Met de rode strepen geef ik aan dat er een laagje van de huid gepeeld wordt.

 

 

 

 

 

huidverbetering

De 2e stap start als er een laagje van de huid af is, dit klink heel eng, maar je hoeft niet bang te zijn dat je huid dunner wordt, deze wordt alleen anders opgebouwd. Zoals je ziet is er een laagje cellen af. En is de onderste huidlaag dikker. Ook zit er geen plak meer tussen de cellen. Hierdoor kan het product veel beter op de onderste huidlaag werken. Er kan product in, en de afvalstoffen kunnen er goed uit. Deze reinig je er weer af met de huidverbeterende reiniging.

 

 

 

 

Mocht je naar aanleiding van deze blog nog vragen hebben, boek eens een intakegesprek. Hierbij leg ik je dit nog even stap voor stap uit en maak ik een advies, helemaal naar jouw huid.

Nu is dit een technisch verhaal. Dus misschien moet ik gewoon laten zien wat het resultaat is.

 

huidverbetering JV Clinic

 

Cosmetische groet,

Jeanette Veldhuizen